VanNatuurlijk

Wooninspiratie uit de natuur
De natuur fungeert al eeuwen als inspiratiebron. Niet alleen voor onze dromen, kunst en reizen, maar zeker ook voor voeding, kleding en interieur. Waar we ooit hielden van gepolijst, glanzend en perfect, gaan we tegenwoordig steeds meer voor ruw, wild en origineel. We willen weten waar onze producten vandaan komen en we willen ze recht van de bron. Van buiten rechtstreeks ons huis in. En VanNatuurlijk snapt dat. Met deze woonaccessoires en decoratieartikelen haal je de natuur naar binnen.

Landelijke woonaccessoires en wanddecoraties
In de collectie vind je veel handgemaakte en mooi afgewerkte kransen. Van suikerappel, amandelnoot en bladeren van de kokospalm bijvoorbeeld. Je muur of tafel ademt meteen sfeer uit. Ook met de andere wanddecoraties, zoals muurpanelen van bladeren, berkenschijven en boomschors, onderstreep je jouw persoonlijke stijl. Met de authentieke schotels, schalen en plateaus van oud hout geef je je inrichting een landelijke touch. Als je je nu nog niet thuisvoelt…

Aandacht met een hoofdletter A
De decoratieve interieurproducten van VanNatuurlijk worden met zorg geselecteerd en gemaakt. Er is gebruikgemaakt van sterke en échte materialen met een lange levensduur. Wedden dat je jarenlang van deze sfeervolle interieuraccessoires geniet? Zelfs bij het verpakken is niet bespaard op aandacht en gevoel voor stijl. Je ontvangt de woondecoraties in een stijlvolle doos thuis. Of het nu een fijn cadeau is voor jezelf of een mooi cadeau voor een bijzonder persoon: succes gegarandeerd!