Voorwaarden

Betalen
Nadat de bestelling geplaatst is wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, en kan op verschillende manieren:

Er kan op de volgende manieren betaald worden:

• I-Deal
• Overschrijving via de bank/giro op Iban rekeningnummer : NL77RABO0146986067 t.n.v. vanNatuurlijk o.v.v. ordernummer en naam.

Verzending
Al onze producten worden als pakketpost verstuurd via PostNL. Het pakket wordt standaard binnen Nederland verzonden met track en trace code voor €3,95. Voor orders boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Levertijd
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling (indien voorradig) zo spoedig mogelijk verzonden. Bestellingen voor 12.00 uur geplaatst gaan doorgaans dezelfde werkdag nog op de post.

Alle goederen zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. In dat geval ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is komt uw bestelling te vervallen.

Retour
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn, dan kunnen deze binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd zonder opgave van reden (uitgezonderd maatwerk artikelen en aanbiedingen). Deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Graag ontvangen we het product ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour op onderstaand adres:

vanNatuurlijk
Everdenberg 6
4902 TT Oosterhout

U dient het artikel eerst als retour aan te melden via info@vannatuurlijk.nl Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. vanNatuurlijk behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Indien het artikel in goede staat retour is ontvangen, wordt het bedrag van het product z.s.m. aan u gecrediteerd. De kosten voor het retourzenden van het artikel zijn voor eigen rekening.

Klachten
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 5 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen.

Voorwaarden
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen vanNatuurlijk en de afnemer. Wanneer u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van vanNatuurlijk.

Bekijk de algemene voorwaarden hier.

Prijzen
Genoemde prijzen zijn vermeld in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld. Prijswijzingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.vannatuurlijk.nl. Onder voorbehoud van eventuele druk- en typefouten.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van vanNatuurlijk gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan vanNatuurlijk.